Angelina Jolie je lice koje krasi Američko izdanje časopisa Vogue. Lijepa glumica čitateljima je otvorila vrata svog doma i raspričala se o odnosu s Bradom Pittom, kao i odgoju svoje šestero djece te pokazala kako još uvijek ima tijelo koje oduzim adah

Naslovnica koja će 23. Studenog osvanuti diljem svijeta oduševiti će brojne fanove Angeline Jolie.

Prekrasne glumice krasiti će Američko izdanje časopisa 'Vogue', a fotografija na kojoj 35 godina stara glumica u korzetu, golih leđa zavodi svojim legendarnim punim usnama i neodoljivim pogledom jednostavno oduzima dah.

Na fotografijama koje je snimio Mario Testino Angelina je zauzela seksi poze i  pokazala figuru koja usprkos pretjeranoj mršavosti još uvijek izgleda ženstveno.

Angie se u intervjuu raspričala o odnosu sa svojim suprugom Bradom Pittom kao i odgoju šestero djece.

Istaknula je i kako se trudi oko odgoja svakog djeteta pa je za sina Paxa posebno zaposlila dadilju koja govori vijetnamski, a za Maddoxa kambodžanski.

S obzirom na njezine brojne filmske angažmane kao i novi režiserski izazov Angelina se nikako ne snalazi u kuhinji sa čime su se počela šaliti i njezina djeca.

'Djeca su svjesna da mi kuhinja nije jača strana, pa kada se potrudim i napravim doručak, Maddox me uvijek potapša po ramenu i kaže bravo mama! Moram priznati da je čak i šestogodišnji Pax puno bolji kuhar od mene', našalila se glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju