Otvorenje Dreft Fashion Weeka prošlo je u znaku baletnih papučica i veselih boja. Opening show Ivane Popović ponovno je iznenadio posjetitelje. Balerine HNK-a zamijenile su manekenke te zaplesale modnom pistom

Dreft Fashion Week kao i svake godine prvu je večer prepustio mladim hrvatskim dizajnerima koji se ujedno natječu za titulu najboljeg u kategoriji 'pret a design', čije će se finale odigrati u subotu 12. lipnja.

Ovogodišnji tjedan mode opening showom je obilježila akademska kiparica i dizajnerica Ivana Popović čiju modnu reviju niti ove godine nisu nosile prave manekenke premda je vidljivo kako je i dizajnerica poklekla modnom trendu ultra mršavosti.

Zanimljiv performans izvele su balerine zagrebačkog HNK-a koje su prošetale pistom u kreacijama ove originalne dizajnerice.

Ivana Popović svoju je novu kolekciju skrivala od medija kao zmija noge, tako da je otvorenje bilo pravo iznenađenje.

Ove godine je naglasak stavila na žive i vesele boje, pa su pistu ispunile kreacije zelenih, žutih i crvenih tonova te lagani prozračni materijali.

>> Gdje ide Alex Grdić - na plažu, tržnicu ili reviju?

>> Vrući 'trbušnjaci' Dvine Meler

Cijela Ivanina revija je protekla bez glazbe, uz ples i recitaciju modela čime je dizajnerica pokušala dočarati razdoblje moderne umjetnosti, futurizam i supermatizam.

I na ovogodišnjem otvorenju moglo se vidjeti poznatih lica kako što su Bivša misica Ivana Delač, feminnemka Neda Parmać, a reviju su nosile poznate hrvatske manekenke Alex Grdić, Dvina Meler i Stefani Hohnjec.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju