Stil Ume Thurman ne robuje uvijek isticanju tijela, već ponekad prednost daje zanimljivim i neobičnim krojevima ispod kojih se skrivaju njezine ženstveni atributi. Ali kada odluči naglasiti svu svoju tjelesnu raskoš, s nevjerojatnom lakoćom 'pomete' sve dame na crvenom tepihu

Jedan od simbola ženstvene ljepote bez sumnje je Uma Thurman, glumica čiji je stajling iz filma 'Pakleni šund' još uvijek jedan od najdražih svim ljubiteljicama vamp izgleda.

Crna frizura sa šiškama, krvavo crveni ruž te bijela košulja ispod koje proviruje crni grudnjak postala je kultna, a za čarobno Umino lice i tijelo borile mnoge modne i kozmetičke kampanje.

Četrdeset i jednu godinu stara glumica na crvenom tepihu ponekad odjene i košulju, seksi odijelo ili predimenzioniranu haljinu, ne robujući nužno svjetlucavim materijalima ili toliko čestom pretjeranom otkrivanju kože.

No, kada ipak odluči istaknuti svoje tijelo kao isklesano u obliku pješčanog sata sve ostale dame na crvenom tepihu nemaju nikakve šanse. Na UNICEF-ovom humanitarnom događaju 'Snowflake Ball' ova je zvijezda to učinila uskom zagasito zelenom haljinom Ateliera Versace u kojoj su struk i grudi bile u prvom planu.

>> Stopala Ume Thurman prevelika za štikle

>> 10 zlatnih pravila za kupovinu grudnjaka

Duboko rezani dekolte bio je prekriven prozirnom tkaninom te pojačan grudnjakom bez naramenica, dok je struk istaknut zahvaljujući korzetnom kroju haljine. Premda je pogled na dekolte nekako uvijek rezerviran za muške oči, vjerujemo da će ovako savršeno istaknute grudi mnogim ženama biti poticaj za pronalazak onog savršenog - push up saveznika.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju