Znaju li dizajneri odijevati prave žene najbolje pokazuju glamurozna događanja u kojima je dress code raskošna toaleta s potpisom. Na nedavno održanoj gala večeri u Metropolitan muzeju prave žene pokazale su da savršeno skrojene i skupocjene haljine ponekad jednostavno potpuno promašene

Propust za propustom nanizao se na crvenom tepihu u New Yorku gdje su slavne dame u dizajnerskim haljinama pokazale svu raskoš skupocjenih kreacija, no i to da su one stvorene za modele i pistu, a ne za hodanje te sjedenje.

>> Tko je opasna konkurencija Angelini Jolie?

>> 15 haljina koje su podigle najviše prašine

>> Beyonce: Haljina koja predvodi listu najlošije odjevenih

Odgovor na pitanje znaju li dizajneri odjenuti stvarne žene dale su Beyonce, Scarlett Johansson, Rihanna, Christina Ricci  i Anja Rubik koje su u odabranim haljinama pokazale nedostatke umjesto glamura i ženstvenosti.

Givenchy haljina koju je nosila Beyonce naglasila je njezinu stražnjicu, Scarlett Johansson jedva se uspela stepenicama u preuskoj Dolce&Gabbana kreaciji, a Rihanna se u 'hladnoj' kožnoj haljini Toma Forda kretala jedva i poput zmije.

Kreacija koju potpisuje Thakoon pojela je krhku figuru Christine Ricci, a haljina Anthonyja Vaccarella otkrila je košćato tijelo Anje Rubik te nedostatak donjeg rublja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju