Na njujorškom tjednu mode svoju petu kolekciju predstavila je Victoria Beckham. I ovog puta modna kritika je morala priznati kako ona više nije samo supruga nogometaša i mršavi celebrity već solidna dizajnerica koja, ako ništa drugo, zna osmisliti modele koje želi vidjeti na svome tijelu

Vidljivo iscrpljena u prvom redu svoje modne revije sjedila je Victoria Beckham odjevena u crnu jednostavnu haljinu zvonolikog donjeg dijela u kojem su neprimjetno smješteni unutarnji džepovi.

Naglašenog struka i diskretnog izreza, vrlo jednostavnog kroja, njezina kombinacija naglašena ružičasto zlatnim štiklama Briana Atwooda primjer je onoga što je kao dizajnerica pokazala na pisti.

Sve prikazane haljine osim što su kao osnovni zadatak imale naglašavanje siluete ženskog tijela, izrazito su nosive

Sve prikazane haljine osim što su kao osnovni zadatak imale naglašavanje siluete ženskog tijela, izrazito su nosive i jednostavne tek bojom, remenom i pokojim naborom.

Tri osnovna modela, sa zvonolikim donjim dijelom, uski do koljena te dugački 'sirena kroja' s laganim šlepom, isključivo su u jednoj boji, od nježno puderaste do metalik srebrne ipak se ne odričući svoje omiljene crne.

S obzirom da je Victoria Beckham strastvena ljubiteljica torbi koja posjeduje čak 100 birkinica, ne čudi da je uz svoju petu kolekciju pokazala i vlastitu liniju torbi te model nazvan 'Victoria'. Upravo kao i ona sama, i torba je ozbiljna i glamurozno jednostavna.

Dvanaest manekenki, koje po želji dizajnerice nisu smjele biti konfekcijskog broja 34, nosile ružičasto-zlatne štikle u identičnoj nijansi Rolex sata koji je sve priznatijoj dizajnerici suprug David poklonio za 35. rođendan.

>> Lijena Victoria krade tuđe ideje

>> Victoria Beckham u pohodu na cipele i torbe

Modna je kritika pohvalila i ovu Victorijinu kolekciju, ne pokazujući nimalo prezira prema samoukoj dizajnerici celebrity statusa, zamjerajući joj jedino da je ponovno pokazala samo haljine. A pravo dizajnersko umijeće pokazuje se tek savršeno krojenim hlačama i jaknama.

No, njezinim prijateljicama i promotoricama modne linije poput Eve Longorije, Jennifer Lopez i Sarah Jessice Parker dok god one u modelima izgledaju sjajno, to niti najmanje nije bitno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju