Vikend proveden s najboljim prijateljicama uz pregršt zanimljivih i zabavnih radionica s internacionalnim instruktorima i predavačima, uz wellness i odličan provod u večernjim satima, i to sve u bajkovitom Dubrovniku? Zvuči kao početak jedne nevjerojatne i pomalo nestvarne priče.

Sve ovo i puno više vrlo je stvarno i događa se već ove godine od 10.-13. travnja na festivalu La Femme. La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati.

U vremenu u kojemu je žena rastrgana između brojnih uloga koje joj nameću poslovni i privatni život, vikend u Dubrovniku izgleda kao savršen bijeg od stvarnosti. A upravo to je bila misao vodilja organizatora pri stvaranju festivalskog programa.

Sami festival sastoji se od dnevnih radionica i predavanj u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma (****) koji je ujedno i službena lokacija festivala.

Uz klasične plesne i fitness radionice žene će moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim potpeticama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

Za više informacija o festivalu, cijenama paketa i programu posjetite stranicu www.lafemmefest.com.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju