Za raskoš crvenog tepiha zadužene su poznate ljepotice čija su tijela najljepši ukras skupih i glamuroznih haljina. Iako je njihov odabir besprijekoran, jer jako dobro znaju kako naglasiti sve svoje atribute, ponekad i zvijezde nabasaju na probleme

To se dogodilo i lijepoj Abbie Cornish, glumici koja se pojavila na svečanoj premijera filma 'RoboCop'. Iako je za ovu priliku odabrala dugu, elegantnu haljinu zatvorenog dekoltea snažna svjetla reflektora kao i blicevi brojnih fotoaparata 'pojeli' su teški materijal i pretvorili ga u prozirnu mrežu koja je tek neznatno prekrila tijelo lijepe plavuše i otkrila gotovo svaki milimetar njezine kože.

>> Ups: Sofia Vergara umalo ostala bez haljine

No ona nije jedina glumica koja se našla u ovakvoj ili sličnoj nezgodnoj situaciji. Materijali koji naglašavaju znojne mrlje ispod pazuha ili predugi šlepovi u kojima se ne može hodati, prekratke minice u kojima je gotovo nemoguće izaći iz automobila te preširoke haljine koje nerijetko otkrivaju ono što nikako ne bi smjele, samo su neke od nezgoda s kojima se dotjerane ljepotice bore svake godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju