Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moda & ljepota

Valoviti bob: Jednostavna frizura gotova u 2 minute

09-10-2014 Piše Zadovoljna
komentari

Kada govorimo o novim trendovima ove godine pravilo glasi - što prirodnije to bolje. Osim popularnih kovrči te običnog konjskog repa i punđe idealnih za dugu kosu, i kratka frizura može u trenu izgledati svježe i trendi. Ako ste ponosna vlasnica vječne bob frizure osvježite je s nekoliko prirodnih kovrča gotovih u samo dvije minute

>1. Prije nego započnete s izradom frizure kosu je potrebno pripremiti. Na čistu kosu nanesite sredstvo za zaštitu od topline te je osušite sušilom ili ostavite da se sama posuši.

U trendu Božićni kolačići Nema čega nema Za vas smo složile bogat popis recepata za božićne kolače, sitne i kremaste Andrej Plenković s obitelji u posjeti Papi Lavu XIV. Elegantno izdanje Pogledajte elegantnu kombinaciju Ane Maslać Plenković za posjet Papi Danijela Martinović na koncertu Božić s Danijelom u Zagrebu 2025. - 3 Glamurozna i elegantna Haljina Danijele Martinović baš je kraljevska, perfektno joj stoji, a savršen je izbor za druženja u prosincu

Ako ste ponosna vlasnica vječne bob frizure osvježite je s prirodnim, ljetnim kovrčama gotovim u samo dvije minute 2. Na raščešljanu kosu nanesite sprej za kovrče i to na svaki pramen posebno s naglaskom na vrhove kose.

>> Napravite sprej za savršene kovrče kao s plaže

3. Izdvojite deblje pramenove te ih obradite peglom ili uvijačem za kosu. Kako bi postigli razbarušeni, prirodni efekt pramenove uvijajte u različitim smjerovima, dakle, jedan prema naprijed, a sljedeći prema natrag.

4. Postupak ponovite dok svaki pramen na vašoj glavi nije obrađen uvijačem. Kosu ne morate uvijati od korijena već naglasak stavljajte na sredinu i završetke kose.

>> 'Sokna punđa': U 5 minuta do frizure od jutra do večeri

5. Nakon što ste uvili svu kosu na prste nanesite malo silikona za kosu te ga u tankom sloju nanesite na vrhove. Želite li da vaša frizura bude postojana kosu pošpricajte fleksibilnim lakom za kosu.

 

Pročitaj još
Pročitaj još