Kada govorimo o novim trendovima ove godine pravilo glasi - što prirodnije to bolje. Osim popularnih kovrči te običnog konjskog repa i punđe idealnih za dugu kosu, i kratka frizura može u trenu izgledati svježe i trendi. Ako ste ponosna vlasnica vječne bob frizure osvježite je s nekoliko prirodnih kovrča gotovih u samo dvije minute

>1. Prije nego započnete s izradom frizure kosu je potrebno pripremiti. Na čistu kosu nanesite sredstvo za zaštitu od topline te je osušite sušilom ili ostavite da se sama posuši.

Ako ste ponosna vlasnica vječne bob frizure osvježite je s prirodnim, ljetnim kovrčama gotovim u samo dvije minute

2. Na raščešljanu kosu nanesite sprej za kovrče i to na svaki pramen posebno s naglaskom na vrhove kose.

>> Napravite sprej za savršene kovrče kao s plaže

3. Izdvojite deblje pramenove te ih obradite peglom ili uvijačem za kosu. Kako bi postigli razbarušeni, prirodni efekt pramenove uvijajte u različitim smjerovima, dakle, jedan prema naprijed, a sljedeći prema natrag.

4. Postupak ponovite dok svaki pramen na vašoj glavi nije obrađen uvijačem. Kosu ne morate uvijati od korijena već naglasak stavljajte na sredinu i završetke kose.

>> 'Sokna punđa': U 5 minuta do frizure od jutra do večeri

5. Nakon što ste uvili svu kosu na prste nanesite malo silikona za kosu te ga u tankom sloju nanesite na vrhove. Želite li da vaša frizura bude postojana kosu pošpricajte fleksibilnim lakom za kosu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju