Zaštitno lice novog kozmetičkog tretmana na bazi kisika i aktivnih seruma je poznata manekenka Vedrana Linardić. U kućnom ogrtaču i tek sa sjajilom na usnama bila je jednako atraktivna kao i u izazovnim haljinama i scenskim make-upom na reviji

Oxy life, revolucionarni aparat – dostupan od sada u Ocean spa & beauty koristi dubinsku vezivnu masažu, limfnu drenažu i kisik, te zbog toga ima široku medicinsku i kozmetičku primjenu.

Tako se uz pomoć kiska i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nano-hidratorima djeluje na dublje slojeve epiderme, kako bi potakli obnavljanje i hidrataciju kože, ostavljajući je vidno pomlađenom i zategnutijom.

>> Vedrana Linardić: Snažan seksepil u prvom planu

>> Top 5 najljepših žena u Hrvatskoj

Ovaj aparat ima sve medicinske certifikate i apsolutno je siguran u tretiranju bilo kojeg dijela lica odnosno tijela, pa čak i kod trudnica, jer nema kontaindikacija.

Estetska revolucija čistog kisika zainteresirala je i mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza poput Madonne, Eve Longorije, Julije Roberts.

Tretman je među prvima isprobala jedna od naših najljepših manekenki Vedrana Linardić koja je ovom prigodom postala i ambasadorica ovog popularnog tretmana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju