Na reviji koja je objedinila poznate svjetske brendove poput Betty Barcley te Pierre Cardin pistom je prošetala i jedna od naših najtraženijih manekenki, Vedrana Linardić. A nakon odrađene revije atraktivna manekenka je sa zadovoljstvom pozirala i pred okupljenim fotografima predstavljajući tom prilikom svoj urbani stil u kojem su se za najviše pozornosti ipak izborile njezine duge noge

Ovaj je tjedan za Vedranu Linardić bio ispunjen brojnim poslovnim obavezama, odnosno revijama gdje je nosila odjeću koju bi mnoge dame voljeli vidjeti kao poklon ispod božićne jelke.

Kada Vedrana izađe na pistu ili pred foto-aparate osigurana je pozornost svih prisutnih, no zbog njezinog nedavnog prekida s Vedranom Ćorlukom, mediji su jedva dočekali da manekenka siđe s piste i progovori o svom privatnom životu.

>> Vedrana Linardić: Crno joj odlično pristaje

>> Mala crna haljina naglasila dekolte Vedrane Linardić

To se na reviji multibrend trgovine 'Modiana' nije dogodilo, već je dugonoga manekenka pristala profesionalno pozirati i pokazati zašto je jedna od najtraženijih modela u Hrvatskoj.

Dugi smeđi uvojci te poželjne crvene usne ove Riječanke pristajali bi uz najrazličitije kombinacije, ali za ovu priliku skladno su se nadopunili s rockerskim imidžem obilježenim kratkom kožnom janom te sjajnim crnim tajicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju