Svakako jedna od najzapaženijih revija na drugoj večeri Cro-A-Portera bila je ona mlade dizajnerice Anamarije Asanović. Uz kolekciju koja slavi snažnu ženu, a čije je zaštitno lice Sanja Duggan koja je i prošetala pistom, uzdahe publike izazvala je prekrasna Vedrana Linardić

Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Žena i njena senzualnost, romantičan duh i prikriveni seksepil i ovaj put su okosnica su njene modne priče, njena neiscrpna inspiracija i doživljaj žene u današnjem društvu.

>> Vedrana Linardić: Sjajna zvijezda prve večeri Fashion.hr-a

>> VIDEO: Top 5 najljepših ženskih tijela u Hrvatskoj

>> Anamarija Asanović i Sanja Duggan: Modna priča snažnih žena

U tu ženstvenu priču odlično se uklopila lijepa manekenka Vedrana Linardić za čiju je posebnu sreću koja zrači 'kriva' najljepša emocija od svih - ljubav.

Vedrana je na večer mode stigla u pratnji Vedrana Ćorluke, nogometaša koji je osvojio njezino srce. Par se već nekoliko puta pojavio zajedno u javnosti, a ako je poseban sjaj znak ljubavi onda teško da će oboje sakriti ono što im se događa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju