Tjedan visoke mode u Parizu otvorila je modna kuća Versace čiji je upadljivi i seksi imidž potvrdila i najnovija kolekcija. Sasvim suprotni ugođaj, eterični i pomalo sramežljivi ponudio je bastion francuske klasike, Dior

Razmetljivi materijali poput plahutavog perja ili blještavih kristala u službi zavodljivosti ženskog tijela, baš kao i animal printevi zaštitni su znak prštave modne kuće Versace.

Naglašeno tijelo koketnim krojevima koji otkrivaju dijelove tijela bilo je zvijezda i kolekcije za proljeće/ljeto 2013. predstavljeno na pariškom tjednu mode.

>> Jessica Alba: Šik i elegantno na pariški način

Ovoga puta, doduše, pistom manekenke nisu prošetala ogrnute tkaninama s uzorkom leoparda ili tigrice već u crnoj tkanini ukrašenoj prugicama od 24 karatnog zlata ili pak u vrištećim bojama pojačanim svjetlucavim aplikacijama.

>> Čistunka vs. koketa: 10 naj komada s milanske piste

Daleko od modne buke je bila Diorova revija na kojoj je kreativni direktor Raf Simons predstavio nježne bajkovite haljine u funkciji ženstvene siluete.

Prozračnost i gotovo dojam bestežinskog osiguravali su nježne boje i profinjene tkanine koje su oblikovane u voluminozne krojeve stvarali moderne sramežljive princeze.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju