Victoria Beckham može odahnuti, sa završetkom tjedna mode održanog u New Yorku završila je i njezina modna priča. Gotovo je s neprospavanim noćima te ispijenim licem i podočnjacima, za koje su krivi posao te malena Harper koja je odlučila tulumariti upravo za vrijeme predstavljanja Victorijinih kolekcija

Nakon gromoglasnoga aplauza kojim je publika nagradila njezinu kolekciju za jesen/zimu 2012./13. Victorija je modnim znalcima predstavila i svoju drugu liniju 'Victoria by Victoria Beckham'.

>> Je li to moguće? Victoria Beckham bez potpetica!

>> Vremeplov: Što se dogodilo s licem Victorije Beckham?

Prošlogodišnja premijere linije koja je namijenjena mlađoj publici te je cjenovno prihvatljivija, Victoriji je dala poticaj pa je osmislila još jednu kolekciju, jednako nosivu, jednostavnu te prilagodljivu.

Kolekcija koja se na policama luksuznih trgovina nalazi nešto više od dva tjedna tražena je, a Victoriji je važno da su mušterije zadovoljne te je spremna prilagoditi svaki komad kupcu.

Nakon New Yorka, Victoria je kolekciju predstavila i u londonskom Harrodsu odjevena u jednu od kreacija s vlastitim potpisom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju