Nakon prvih modela s vlastitim potpisom 2009. godine te nakon što je samo dvije godine poslije proglašena dizajnericom godine, Victoria Beckham je odlučila nastaviti istim tempom te još jednu godinu za redom 'osvojiti' modni svijet

Osim elegantnih haljina koje su objeručke prihvatile najpoznatije zvijezde Victoria Beckham osvaja i dnevnim kolekcijama među kojima se najviše ističu- traperice.

>> Nikad tako lijepa Victoria Beckham

Cijene tarperica s potpisom Victorije Beckham kretat će se od 1.200 pa sve do vrtoglavih 10 tisuća kuna

Popularna mršavica je tako predstavila novu kolekciju traperica jesen/zima 2013. u kojoj još uvijek vladaju skinny jeans modeli, ali i njezin najdraži kroj - dugačke trapezice koje, u kombinaciji s vrtoglavim štiklama obožava nositi u slobodno vrijeme. Cijene modela kretat će se od 1.200 pa sve do vrtoglavih 10 tisuća kuna.

>> 5 pravila kod odabira savršenih trapezica

'Željela sam napraviti prekrasnu i kvalitetnu odjeću koju bih i sama nosila. Proširila sam kolekciju na s naglaskom na vintage te duboke indigo tonove koji podsjećaj na sedamdesete', izjavila je Victoria za New York Times. Donosimo dio nove kolekcije koja će zasigurno još jednom 'zaraziti' svijet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju