U novom broju njemačkog izdanja časopisa 'Vogue' Victoria Beckham se pokazala u jednom od najčudnijih izdanja. Čak je nadmašila reklamu za Marca Jacobsa u kojoj proviruje iz goleme vrećice

Victoria Beckham nikada ne kaže ne modnom snimanju. Bez obzira je li riječ o promotivnoj kampanji proslavljenog modnog imena ili editorialu za koji će glumatati što god je potrebno, Posh je spremna za akciju.

Bivša pjevačica i sadašnja dizajnerica spremna je i na najčudnije prohtjeve stilista i fotografa, tako da je u reklami za Marca Jacobsa s propelerom na glavi izvirivala iz velike vrećice.

Na novim fotografijama snimljenim za njemački 'Vogue' Viki se slikala raščupana na mehaničkoj patki smještenoj u napuštenom skladištu.

Odjevenu u dizajnersku odjeću i s dramatičnim make-upom u oronulim i prljavim zgradama usnimio ju je proslavljeni Alexi Lubomirski. Razlog zbog kojeg je upravo ona izabrana za naslovnicu izdanja posvećenog traperu, njezina je modna linija traperica 'Victoria Beckham Denim'.

Kao dizajnerica traperica otkrila je i kako trebaju izgledati idealne traperice.


'Nogavice trebaju biti dugačke i uske oko koljena. I ništa nije toliko neatraktivno kao kada te one stežu oko struka' otkrila je.
'Ne radim kompromise. Uvijek koristim najbolje materijale i stalno se igram s krojevima. Moda je moja strast' dodala je objašnjavajući odnos prema svom novom pozivu.

>> Lijena Victoria krade tuđe ideje

>> Valjda Victoria zna kada je netko premršav


Premda je čak i dobila naklonost modnih kritičara, nakon otkrivanja njezinog plagiranja mladog britanskog dizajnera Osmana Yousefszada, teško će bilo koga uvjeriti u svoj inventivnost i ozbiljnu posvećenost modi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju