Dok je za svoj nastup s bivšim članicama grupe Spice Girls na spektakularnoj ceremoniji dobila samo pohvale, svrstavanje Victorije Beckham među nejelitnija imena britanskog modnog svijeta dočekano je na nož

U veličanstvenoj ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu posebno mjesto zasluženo je pripalo i velikoj britanskoj modnoj industriji.

>> Victoria Beckham kakvu već dugo nismo vidjeli

Na gigantskoj pisti prošetale su najslavnije britanske manekenke u kreacijama čuvenih domaćih modnih brendova poput Alexandera McQueena, Vivienne Westwood, Christophera Kanea, Burberrya i Paula Smitha. No među vodećim modnim velikanima našlo se i ime relativno svježe dizajnerice kojoj, sudeći po reakcijama Britanaca, tu nije mjesto.

>> Kada olimpijske sportašice postanu seksi modeli

Tek pet godina u modnom svijetu koje broji bivša Spajsica Victoria Beckham neusporedivo je s desetljećima rada renomiranih britanskih imena poput Vivienne Westwood i Burberrya, naglašavaju Britanci.

Još k tomu i činjenica da proizvodnju modne linije Victoria ne povjerava  vještim britanskim  krojačkim znalcima nego ju traži među jeftinom radnom snagom Maroka i Portugala, dodatno je uznemirilo Britance koji osporavaju mjesto koje joj je dodijeljeno u jednom od najspektakularnijih zatvaranja Olimpijskih igara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju