Crvenim tepihom u Veneciji prošetala se i Helen Mirren koja je u grad gondola doputovala kako bi promovirala svoj novi film 'Oluja'. Kao i njezina kolegica Catherine Deneuve pokazala je da ljepota ne poznaje godine

Među filmskim umjetnicima koji su prisustvovali Mostri na oduševljenje mnogih pojavila se i Helen Mirren kako bi promovirala svoj najnoviji film 'Oluja'.

U adaptaciji Shakespearevog romana u kojem glumi Prospera, žensku verziju protjeranog milanskog vojvode Prosepera, ova elegantna dama britanskog filma glumi uz Russela Branda.

'Žene su stoljećima bila kažnjavane zbog svojih sposobnosti i moći. Upravo zato je izuzetno što je Prospero postao Prospera. U toj se ulozi može prepoznati i borba za žensku slobodu. I danas možemo vidjeti u fundamentalističkim državama kako se žene isključuje iz sustava obrazovanja jer su školovane žene za neke još uvijek opasnost' objasnila je Mirren.

Na venecijanskoj promociji filma ova filmska milanska vojvotkinja zračila je elegancijom i ljepotom u drapiranoj Marchesa haljini. Sa svojih 65 godina pokazala je da se i u svijetu showbiza može dostojanstveno starjeti s osobnošću koja je jača i od najdubljih bora.

>> Catherine Deneuve spektakularna i u 66. godini

>>VIDEO:  Natalie Portman strastvenom crvenom zabljesnula Veneciju

Upravo kao i njezina kolegica Catherine Deneuve održala je lekciju elegancije kakvu bi trebale usvojiti glumice ispijene dijetama i nemilosrdnom trkom za kožom djevojčice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju