Božićno darivanje je jedan od slatko-gorkih problema koji nam kuca na vrata. Zbog krize koja ne jenjava darovi će ove godine biti skromni, a baš zato su vam potebne dobre ideje. Imamo jednu!

U Zagrebu je otvorena trgovina koja je na jednom mjestu okupila domaća dizajnerska imena. Police i vitrine pune unikatnih, prekrasnih i zanimljivih sitnica pravi su izvor blagdanskih ideja.

Kiparica Andreja Hotko Pavić predlaže motiv anđela koji su uvijek u modi, a vole ih sve generacije. Njezina kolekcija majica, šalica, kišobrana i jastučića uistinu su sitan i idealan dar za prijatelje i članove obitelji.

'Imam četvero djece, pa sam anđele počele stvarati za njih. Željela sam da im to bude podsjetnik da su oni uvijek oko nas', rekla je Andreja.

Igračke u obliku životinja ili simpatični i otkačeni broševi za odrasle prijedlog su animatorice Ane Horvat.

'Volim raditi nešto puno jednostavnije od pretjeranih igračaka koje se prodaju u trgovinama', pojasnila je Ana.

>> Hrvatski robotići spremni pokoriti svijet

>> Upoznajte hrvatsku dizajnericu koja je osvojila Hollywood

Jedna igračka je odmah našla popularnu vlasnicu. Ivanu Kindl oduševila je mala roza svinja, no u njezinoj bi se vrećici mogli naći i kultni 'jobotići' Tomislava Zidara.

I modna dizajnerica Martina Felja oduševila se nakitom s 'jobotićima', a domaćim zaljubljenicima u modu konačno je dala priliku da tijekom šopinga uživaju i u njezinim, svjetski poznatim kreacijama.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju