Nakon Martina Scorsesea koji je režirao reklamu za Chanel istog se posla prihvatio i Guy Ritchie. On je odlučio zavesti žensku i očarati mušku publiku uz pomoć Judea Lawa koji miriše na Dior dok ga svlači fatalna ljepotica

Dior je zaigrao na sigurno i posao prepustio Guyju Ritchieju. Iako je gangsterski žanr ono što mu odlično pristaje, Ritchie je pokazao romantičnu stranu i napravio reklamu u kojoj zaštitno lice Dior Homme parfema, glumac Jude Law konačno otkriva što ustvari rade svi oni zgodni muškarci koji se smješkaju s plakata - zavode fatalne ljepotice!

Riječ je o filmu pod nazivom Un Rendez Vous, prvom od tri kratka filma koja će redatelj Guy Ritchie snimiti za Diorovu mirisnu kampanju.

>> VIDEO: Chanel dovodi novog muškarca kojeg ćemo obožavati

>> VIDEO: Senzualno lice najputenijeg hipnotizirajućeg otrova

U kratkom filmu za Dior Jude Law i njegova partnerica, fatalna plavuša Michaela Kocianova koja nosi samo baloner, parfem i ruž za usne, prepuštaju se igri zavođenja koja završava, a gdje drugdje, nego u podnožju Eiffelovog tornja uz dramatične zvuke Exogenesis Symphony grupe Muse.

Mračno, seksi i poželjno su riječi koje će vam ostati u ustima nakon što pogledate reklamu za koju su mnogi prigovorili kako je predugačka, no kada su na jednom mjestu poželjni muškarac koji pritom dobro miriše i čeka predmet svojih želja u gradu iz snova teško da išta može biti predugačko. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju