Modna savjetnica Alma Premerl Zoko odlučila je iskoristiti rečenicu slavne Coco Chanel i sve svoje modne savjete sabrala u knjigu koju svaka žena mora imati pored ormara

Coco Chanel je rekla ako niste rođeni sa stilom, možete ga naučiti imati. U tome vam može pomoći knjiga 'Što svaka žena mora znati' u kojoj je Alma sve savjete skupila na jedno mjesto.

Alma Premerl Zoko u knjizi 'Alma savjetuje' dokazuje to vrlo zorno, istodobno kao model i kao autorica knjige, riječju i fotografijom pokazuje kako izabrati pravu dužinu suknje ili kako pravilno odrediti veličinu grudnjaka.

Naglasak u knjizi nije na modnim trendovima, za koje je često potrebno izdvojiti mnogo novaca, Alma kroz knjigu želi poručiti kako biti modno usklađen.

'Cilj je da svaka žena izgleda savršeno noseći odjevna komade koji odgovaraju njezinom obliku tijela', rekla je Alma.

Kako bi zorno prikazala što žene trebaju nositi, a što ipak ne za model je izabrala samu sebe ne srameći se pritom svojih nesavršenosti.

Na kraju knjige je uvršten popis trgovina u kojima možete pronaći sve što vam treba, a nosi etiketu 'Izvorno Hrvatsko'.

Jedan od najvažnijih savjeta iz knjige možete primijeniti već danas - ako niste nasmiješeni, niste ni savršeno odjeveni. zato, osmijeh na lice.

Tko j edobio knjigu koja svaka žena mora imati?

Knjigu prepunu Alminih savjeta koja će itekako olakšati svakodnevno odjevanje i odlazak u šoping dobile su Jadranka Hideg i Jelena Kučić.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju