Mnoge žene kontroliraju svoju težinu odjećom, u ormaru uvijek čuvaju par uskih traperica. I domaće ljepotice služe se istim trikom, omiljenim odjevnim komadom koji je najvjernija vaga

'Imam jedne takve traperice, ne moram na vagu ako uđem u njih, ako ne zadovoljim potrudim se oko odlaska na dijetu', rekla je Iris Androšević.

Odlazak na dijetu je odličan potez gledano i sa zdravstvene strane pa su se nakon svjetskih političara na taj potez odlučili i neki domaći pripadnici vladajuće garniture.

U posljednje vrijeme trend među stranim zvijezdama je dijeta s dječjim kašicama, ipak najpopularnija je Dukan dijeta koje se pridržavaju Gisele Bundchen i Jennifer Lopez.

>> 'Debela' Lady Gaga jede dječje kašice

>> Izgubite kilograme, a patite samo četvrtkom!

Za razliku od stranih ljepotica dijete u kojima moraju paziti što jedu i u koje doba dana za naše zvijezde nije opcija.

'Izbacim kruh iz prehrane i pijem samo vodu, no to nije dijeta to je normalan način prehrane', rekla je bivša misica Anica Martinović. Ljupka Gojić pak po cijele dane i noći nuna svoju kćer pa joj dijeta nije potrebna jer ne stigne jesti.

Ipak, svi zanju kako je za dobru liniju najvažnije vježbanje. Ivana Husar je izabrala najnoviju vrstu treninga tzv. hipoksi trening. Riječ je o tri vrste treninga koje se temelje na vježbanju, kompresiji i vakumu.

'Dosta sam smršavila, a sobzirom da su iza mene dva poroda u kratkom roku bilo je posla', rekla je Ivana.

Dijeta u izvornoj riječi ne označava mučenje nego način života, a čudotvorne metode su često samo marketinški trik!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju