Miranda Kerr koja je često prozivana zbog svoje mršavosti pozirala je za lipanjski broj Ellea koji je posvećen ljepoti ženskih oblina koj eželi promovirati. Nismo sigurni da je Victorijin anđeo najbolji izbor, no Miranda svakako izgleda jako seksi!

Pred objektivom fotografa Mariana Vivanca, Miranda je snimila seksi fotografije koje slave ženske obline. Iako je zaštitno lice kupaćih kostima, te je navikla na snimanja u kojima malo toga ostaje skriveno, rad za Elle ju je posebno oduševio.

'Prihvatila sam svoje obline na potpuno nov i drugačiji način, a snimanje i fotografije su me oduševile', rekla je Miranda.

Lipanj je definitivno njezin mjesec jer krasi i naslovnicu magazina GQ u kojem je pokazala malo više oblina te progovorila o bankaru koji je zbog gledanja njezinih fotografija na poslu skoro dobio otkaz.

'Nije me uvrijedilo to što je čovjek gledao moje golišave fotografije, no to je ispalo prilično nezgodno za njega i bilo mi ga je iskreno žao', rekla je Kerr.

Djevojka Orlanda Blooma i vrlo zaposlena manekenka svjesna je koliko je zdrava prehrana važna za svaki organizam pa usprkos čestim putovanjima i natrpanom rasporedu brine o onome što joj se nalazi na tanjuru.

>> Miranda Kerr: Nisam anoreksična već zdrava!

>> Lijepa Miranda Kerr na rubu anoreksije

'Moram jesti kako bi imala dovoljno energije za sve obaveze', tvrdi Mirranda koja je svoja saznanja odlučila podijeliti sa svijetom u knjizi 'Cijenite sebe'.

Knjiga koja će uskoro ugledati svjetlo dana napisana je kako bi potakla žene da prihvate i razvijaju svoju individualnost te ispravila krivu sliku o ženskoj ljepoti koju je stvorio današnji svijet.

Miranda koja je u 27-oj godini svjesna svojih talenata koje dobro naplaćuje priznala je kako, iako će rijetki to pomisliti, i ona ponkad vrlo nesigurna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju