10 dana ljepotice iz 64 zemlje svijeta na bajkovitim kineskim plažama pripemale su se za veliko finale izbora za Miss Bikinija. Pobjedu je uvjerljivo odnijela 22-godišnja Rumunjka

Između 64 natjecateljice iz cijelog svijeta koje su pozornicom prošetale u visokim petama i bikinijima odabrana je ona najbolja - Miss Bikinija za 2010.

22-godišnja studentica Diana Irina Boanca iz Rumunjske, proglašena je najljepšom, a sucima koji su natjecateljice ocjenjivali čak 10 dana, nije bilo lako.

'Ne znam što reći, vrlo sam sretna, nema riječi kojima bih opisala kako se osjećam, jedva čekam nazvati obitelj i sve im ispričati', rekla je uzbuđena Diana Irina Boanca.

Između 64 djevojke iz cijelog svijeta žiri je morao odabrati najljepšu!

Za internacionalni izbor ljepotice su se pripremale na bajkovitim kineskim plažama, a ocjenjivane su na temelju njihovog entuzijazma, otmjenosti, mirnoće i besprijekornog izgleda. Pobjednica nije zaboravila spomenuti ostale djevojke.

'Drago mi je i zbog drugih djevojaka koje su sve vrlo, vrlo lijepe, svih 64, i želim im puno sreće u budućnosti i na drugim natjecanjima', dodala je mlada Rumunjka.

Osim titule, Irina će otići kući bogatija i za 8 tisuća dolara. Kineska pokrajina u kojoj se natjecanje održavalo, već je naviknuta na invaziju ljepotica u bikijima jer su već 4. put ugostili finale izbora za Miss bikinija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju