Željeznička postaja u Moskvi postala je pravo modno središte. Prvi put u ovoj je zemlji svoju kolekciju izložio Jean Paul Gaultier koji je oduševio najveće ruske zvijezde, a on tvrdi kako će se uskoro vratiti u Moskvu

Kolodvor koji je izgrađen početkom prošlog stoljeća te i dalje nosi znakove sovjetske prošlosti, oduševio je priznatog francuskog dizajnera.

Modni spektakl koj je trajao tridesetak minuta pogledali su brojni modni urednici i kritičari, ali i najveće ruske zvijezde iz svijeta showbiznisa.

Dizajner je oduševljen Moskvom te je rekao kako je ta zemlja mješavima romantizma i ludila te se ubrzo namjerava ponovno predstaviti tamošnjoj publici.

'Moram priznati da već dugo želim napraviti reviju u restoranu željezničkog kolodvora u Parizu, jer je željeznički kolodvor nešto najljepše u gradu', rekao je dizjaner nakon revije na kolodvoru koji ga je oduševio te dodao kako se njegov san dugo nije mogao ostvariti zbog rasporeda vožnje i mnoštva ljudi koji prolaze kroz hodnik.

>> Jean Paul Gaultier uredio pariški stan iz snova

'No sada se moj san dijelom ostvario u Moskvi, zato vas sve pozivam da krenemo na put', rekao je Jean Paul Gaultier u Moskvi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju