Saborska zastupnica Gordana Sobol pleše senzualni fitnesss oko šipke. Njezine fotografije koje su korištene za članak o zdravom životu prije dvije godine na kojima vježbe u visokim potpeticama izazvale su svakakve komentare

'Ispalo je da bi bilo u redu da sam u fitness centru boksala ili dizala utege u tenisicama, no kada sam stala na štike kao da sam svim astala na žulj', rekla je Gordana Sobol koja se jednostavno oglušila na takve komentare i nastavila se baviti rekreacijom po svojoj želji.

'Bila sam zatečena reakcijom jednog dijela javnosti, koji su šipku i potpetice poistovjetili sa tko zna čime', rekla je Gordana koja je saborska zastupnica već 10 godina.

Predsjednica je saborskog odjela za ravnopravnost spolova, uz nju se ne veže niti jedna afera što dovoljno govori o njezinom moralu.

I baš zbog toga, samo naprijed, jer vitka i gipka 49-godišnja zastupnica jednostavno uživa u onom što radi!

'To radim zbog sebe, puno sam sigurnija u sebe', otkrila je Gordana koja već pet godina vježba uz jedinu licenciranu trenericu Anu Kuhanec Brašnović.

'U ovu dvoranu ulaze žene koje nisu uspjele doživjeti sebe kao ženstvene, senzualne, seksi, a ovdje to uspješno pronalaze', pojasnila je Ana što se događa na sensual fitnessu.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju