Brazilski supermodel Adriana Lima stala je pred kamere prvi puta nakon što je u studenom rodila svoju prvu kćer Valentinu te priznala kkao je osjetila uzbuđenje i nervozu

Brazilski supermodel Adriana Lima stala je pred kamere prvi puta nakon što je u studenom rodila svoju prvu kćer Valentinu i pokazala kako uz odličnu liniju još uvijek ima sve svoje adute i seksepil.

Tijelo bez tragova trudnoće Adriana je pokazala u humanitarnoj kampanji 'Nomad Two Worlds' čiji je prihod namijenjen istraživanju dječjih bolesti.

Jedna od najljepših svjetskih modela te zaštitno lice donjeg rublja Victoria's Secret otkrila je kako je liniju povratila zahvaljujući treninzima boksa.

'Boks mi je otkrio trener, do tada nisam uživala u vježbanju, no boks me disciplinirao', otkrila je Adriana koja u videu snimljenom za humanitarnu organizaciju između ostalog pokazuje i kako barata šakama u ringu.

>> Viktorijin anđeo Adriana Lima postala majka

>> Adriana Lima je pokazala sve!

Mlada mama uživa u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem koji, otkada je u njihov dom stigla Valentina, ne skida osmijeh s lica.

'Stvarno sam blagoslovljena i sretna što imam supruga i obitelj koji me vole i podržavaju', rekla je Adriana i naglasila kako u svemu pomaže i njezina majka pa neće biti problema ukoliko će ona i Marko izostajati u isto vrijeme.

Lijepa Brazilka je otkrila i kako Marko uživa u očinstvu te da je jedan veliki ponosni tatica.

'Dosad nisam vidjela veći i sretniji osmijeh na njegovom licu od onoga kada je sa svojom djevojčicom', otkrila je manekenka i dodala kako se nada da će svojoj kći biti uzor u životu baš kao što je njoj bila njezina majka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju