Cro A Porter i ove će godine svojim modnim poslasticama oduševiti sve ljubitelje mode. Ovogodišnja kampanja pod nazivom LIQUID FASHION oduševila je kreativnim plakatima koji najavljuju još jedan inovativni i originalni događaj, sinonim za vrhunsku modu i dizajnere iz cijele regije

Od 30. ožujka do 10. travnja ove godine možete očekivati najveći i najperspektivniji modni događaj Cro A Porter koji je uz Fashion Week Beograd postao sinonim za vrhunsku modu i dizajnere iz cijele regije.

LukA, Anamarija Asanović, MAK by TEO Perić, Arileo, Fjaba, ELFS, Madame Demode, LINK by Ogi Antunac, Marina Design, Andreja Bistričić, Etna Maar, XD Xenia Design, Tomislav Bahorić, Marina Design, Matija Vuica, Boris Pavlin, Linea Exclusive, Hippy Garden, Cacoon by Tihomir Krznarić, Zigman, Ivan Ledenko, Kitsch modna su imena domaće scene kojima se od ove sezone pridružuje i mlada dizajnerica Jasmina Arnautović.

Cro A Porter u suradnji s novim partnerom HTC i ovoga puta postavlja nove i visoke granice u organizaciji modnih događaja i promociji hrvatskih modnih dizajnera.

Naime, po prvi puta ikada do sada modni portal www.cro-a-porter.hr bit će dostupan u mobilnoj verziji, a putem njega će, iz minute u minutu, posjetitelji sa svojih mobilnih uređaja moći pratiti informacije i zanimljivosti vezane uz ovosezonski HTC Cro A Porter uključujući video isječke, fotografije iza pozornice i s piste kao i intervjue s dizajnerima i gostima.

Ovosezonski događaj prati i kreativna kampanja pod nazivom LIQUID FASHION, nikad dostignuta modna forma! Tekuća silueta u odijevanju, nestalan oblik, neopisiv komad odjeće ne nosiv u bilo kojoj prilici tema je koju je fotografijom oživio Mladen Šarić pod umjetničkim vodstvom Viktora Drage.

Eksplozija boja, neviđene dizajnerske bravure u kombinaciji s senzualnom Nadjom Božić koja je zaštitno lice Cro A Portera oživili su ovu ukusnu modnu poslasticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju