Dok djevojke sanjaju o modnim pistama, dečki tamo završe slučajno. Iako za njih u Hrvatskoj malo tko zna, njihova imena nisu strana svjetskim dizajnerima. Priveli smo trojicu koji su nam otkrili zašto su se popeli na modnu pistu

Patrik, Dejan i Goran manekenstvom se bave već nekoliko godina.

'Bio sam u Las Vegasu, u Barceloni i Milanu, ali mi je Las Vegas bio najbolji, rekao je Dejan Janković.

 'To je stvarno laka zarada, ne treba ništa mukotrpno raditi', pohvalio se Goran Naranđa.

U Hrvatskoj po reviji mogu zaraditi do 1000 kuna, dok je vani taj iznos dvostruko veći. Zbog želje za uspješnom manekenskom karijerom Patrik je jednog dana spakirao kofere i otišao u Milano.

Dok djevojke muku muče kako održati liniju, dečki s tim nemaju problema.

'Pokušavam stalno vježbati i održavati kondiciju, ali na strogoj dijeti nisam nikada bio,pazim da ne jedem junk food', rekao je Goran.

Revije, reklame i editorijali donose im novac potreban za život. No nije to posao kojim se planiraju baviti zauvijek. Kada nisu u ulozi manekena, griju studentske klupe.

Dejan je htio upisati i studirati njemački jezik, ali nije uspio, pa je odabrao pravo.

Lijepi, zgodni i pametni. Što im više treba. Opće je poznata veza između manekenki i nogometaša, no kakav tip djevojaka pada na manekene?

'Za manekenima najviše lete starije gospođe', uz smijeh je rekao Patrik.

Iako se njihova lica često smiješe s reklama, djevojke ih baš ne opsjedaju, a ni prilika da nose skupocjenu odjeću i putuju svijetom nije ih promijenila. I dalje su kažu oni isti - dečki iz susjedstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju