Sezona vjenčanja tek je započela, a mnoge mladenke s nestrpljenjem iščekuju najnovije modele haljina u kojima bi rado rekle sudbonosno 'da'. Na tjednu visoke mode u Parizu odabrani su dizajneri odlučili svoje elegantne kolekcije obogatiti vjenčanicom i pokazati svoju slatku viziju najsvečanijeg dana za svaku ženu

Samo odabrana i najpoznatija imena iz svijeta mode svoj su model vjenčanice odlučila pokazati na tjednu mode u Parizu gdje su predstavljene kolekcije visoke mode.

Samo odabrana i najpoznatija imena iz svijeta mode svoj su model vjenčanice odlučila pokazati na tjednu visoke mode u Parizu

>> Pariz: 15 haljina za koje će se otimati zvijezde

Raskošne haljine zanimljivih krojeva koji se protežu od ekstravagantnih pa sve do klasičnih, napravljene od najskupljih materijala bile su samo šlag na torti elegantnih kolekcija jesen/zima 2013/14 te su poslužile dizajnerima da na najsvečaniji način zatvore modnu reviju.

>> 3 vjenčanice koje su zavele Pariz

Chanel, Elie Saab, Giorgio Armani i Jean Paul Gaultier samo su neki od modnih divova koji su svoje kolekcije obogatili jednom, odabranom vjenčanicom koja će, vjerujemo sigurno pronaći put do neke mladenke, ako ne kao original s potpisom, onda možda kao najpoželjniji kroj.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju