Sajam Dani ljepote održava od 2. do 4. ožujka 2012. godine na Zagrebačkom velesajmu. Zadovoljna.hr vodi vas na mjesto kao stvoreno za ženska uživanja!

Sajam Dani LJEPOTE namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Tematsko proširenje rekreacijom i fitnesom ojačat će ulogu sajma i nametnut novu poruku SNAGE LJEPOTE - BEAUTY POWER.

PREZENTACIJE, SEMINARI, ŠMINKANJA, NATJECANJA...
Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

- Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012 u osam kategorija za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

- Natjecanje i Izložba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji

- 4. ZLATNI RUŽ – natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja uz slobodni izbor teme - Beauty ili Avangarda.

NATJECANJE FRIZERA, VIZAŽISTA I KOZMETIČARA
Ne propustite najveću frizersku manifestaciju u Hrvatskoj! Natjecanje za najboljeg frizera Hrvatske održat će se 4. ožujka 2012. na Danima ljepote. Za prva tri mjesta u svakoj kategoriji (Trend cut i Full fashion look) osigurali smo bogati nagradni fond sponzora.

Već afirmirani frizeri moći će se natjecati za titulu najboljeg frizera u 4 kategorije na frizerkom natjecanju za profesionalce u nedjelju 4. ožujka. Detaljnjije potražite ovdje.

Na Frizerskom natjecanju učenika srednjih strukovnih škola svi budući frizeri i stilisti moći će izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz temu 'Kraljica i kralj maturalne noći'. Za titulu najboljeg frizera među učenicima u 2012 natjecat će se srednjoškolci strukovnih škola iz Buja, Dugog sela, Čakovca, Imotskog, Ivanić Grada, Karlovca, Krapine, Omiša, Oroslavlja, Slavonskog Broda, Šibenika, Velike Gorice i Zagreba. Natjecanje počinje 2. ožujka 2012. u 12. 00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma

Make up natjecanje učenika srednjih škola na temom 'Kao lady Gaga' također na sajmu Dani ljepote 2012. na Zagrebačkom velesajmu. 'Disco Lady' 80-tih tema je natjecanje u nadogradnji noktiju za sve buduće školovane nail dizajnere.

'Budite zvijezda na jedan dan'' - NAGRADNA IGRA ZA SLUŠATELJE
Spa-wellness portal daruje sretnoj slušateljici Soundset Plavog i njenim prijateljicama zvjezdani tretman koji uključuje vožnju limuzinom, prezentaciju plesa na šipki i tretman u NovaSpa centru.
Sudjelujte i Vi u nagradnoj igri ovdje!

BESPLATNE PROMOCIJE ZA POSJETITELJE NA DANIMA LJEPOTE
Na Danima ljepote Ordinacija hr. pomaže u savjetima kako se dovesti u stanje optimalnog zadovoljstva vlastitim tijelom. Možete potražiti koristan savjet vezan uz zdravlje kože te kako postupiti kod bolesnih stanja kože (psorijaza, ekcem, dermatitis...), koje proizvode koristiti kako bi prikrili neugodna stanja kože lica (tzv. kamuflažna kozmetika). Na štandu Ordinacija hr. posjetitelji imaju priliku i dobiti uvid u stanje svoga organizma mjerenjem masnog tkiva te savjetima nutricioniste što učiniti ukoliko omjer prelazi okvire normalnog.

Sve posjetiteljice pozvane su u Female.hr kuću lutaka u kojoj će se osoblje pobrinuti da se zaista tako i osjećate - luckasto, bajkovito i posebno. Ulazak u Female.hr kuću lutaka jamči dobru zabavu, a uz stručan tim vizažista i frizera pobrinut će se da i izlazak iz kuće lutaka bude jednako spektakularan kao i boravak u njoj.

Ukoliko sanjate o dugačkim, lijepo uvijenim i gustim trepavicama svoj san moći ćete ostvariti na štandu magazina Wellbis. Svjetski hit Q Lash Extensions, umjetne trepavice od visokokvalitetne svile napokon su došle i u Hrvatsku. Daju potpuno prirodan look i to za samo sat vremena! Ukoliko se odlučite moći ćete iskoristiti sajamski popust od 30%.

I na ostalim štandovima izlagača moći ćete dobiti besplatne savjete i šminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, savjete stručnjaka u vezi kožnih bolesti, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebačkom velesajmu, surađujte sa nama, prijavite se na natjecanja ili jednostavno budite sa nama od 02. do 04. ožujka 2012.

Zadovoljna.hr vodi 3 čitateljice na vikend ljepote!
S 2 ulaznice za Dane ljepote nagradili smo Jelenu Matošević, Suzanu Orešić i Jasnu Anušić.

Više o danima Ljepote otkrijte jednim klikom!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju