Za brendove koje nosi vojvotkinja Kate Middleton slavlje je upravo započelo. Neimenovana ambasadorica stila izbacila je u orbitu mnoge britanske modne marke kojima je porasla prodaja, a uz pomoć njezinog imena mogli bi se izvući i iz recesije

Prodaje se apsolutno sve od parfema i šminke koje je Kate nosila na vjenčanju pa do odjeće s britanskim potpisom čija je obožavateljica, a mnoge buduće mladenke već su naručile kopije vjenčanica koje izrađuju mnogi dizajneri.

Najveći broj narudžbi stiže iz Amerike, a dodatni porast prodaje očekuje se sredinom ljeta kada Kate odlazi u svoju prvu službenu posjetu toj zemlji.

>> Što je zajedničko Kate i Michelle?

>> Pippa nadmašila vojvotkinju Kate

Za parfem White Gardenia Petals britanske marke Illuminom koji koristi i američka prva dama postoji lista čekanja, a draguljarnica Robinson Pelham koja je izradila diskretne naušnice koje je vojvotkinja nosila na vjenčanju zaprimila je veliki broj narudžbi za slične komade nakita. Nažalost, nitko si ne može priuštiti naušnice kakve je nosila Kate, a stigli su i mnogi upiti za jeftiniju verziju istih što u draguljarnici odbijaju napraviti.

Cipele koje je Kate nosila dan nakon vjenčanja u kombinaciji s haljinom iz Zare u prodaju stižu u lipnju, a i za njih već postoji duga lista čekanja. Model platforma LK Bennett Greta preimenovan je  u 'Kate', a cijena para je 150 funti

Prodaja platforma nakon što se u njima pojavila vojvotkinja Kate porasla je u Topshopu, Hobbsu i trgovinama Christiana Louboutina.

>> Kopija princezine vjenčanice već u prodaji

>> Vojvotkinja Kate sama gura kolica za kupovinu

Haljine koje su nosile malene djeveruše na kraljevskom vjenčanju ručno je izradila britanska dizajnerica Nicki Macfarlane, a njezine haljine koje se prodaju u trgovinama John Lewis planule su u vrlo kratkom roku, a ista je stvar i s ručno obojenim cipelicama koje izrađuje malena firma od 30 zaposlenih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju