Danas majka četvero djece i uspješna dizajnerica koja je posljednjim kolekcijama predstavljenim u sklopu tjedna mode u New Yorku ponovno oduševila, karijeru je započela kao pjevačica zdravog lica i čvrstog tijela. Rigorozne dijete i estetski zahvati doveli su je do ispijenog i promijenjenog izgleda koji Victoria Beckham ponosno nosi

Dok je skakutala po pozornici kao članica ženskog benda Spice Girls Victoria je bila zgodna mlada žena s lijepim tijelom, no danas u 37-oj godini njezino je lice ispijeno, s podočnjacima, a rigorozne dijete zaslužene su za (pre)mršav izgled.

>> Nikada mršavija Victoria Beckham

>> Victoria Beckham: Mama u najvišim štiklama

'Victoria želi izgledati kao 'moderna heroina', no njezin ju je životni stil doveo do ispijenog izgleda. Sa 37 godina ima upale obraze i podočnjake koje nije popunjavla filerima', rekla je plastična kirurginja Angelica Kavouni iz klinike Harley Street’s Cosmetic Solutions. Dodala je da je uvjerena da je ipak koristila botoks protiv bora oko očiju.

Na početku popularnosti, kao članica grupe Spice Girls Victoria je napravila grudi te popunila usne filerima, no tih se 'poroka' odrekla.

Srećom filerima više ne punila usne, jer bi jo lice izgledalo previše neprirodno s obzirom na cjelokupan izgled lica', dodala je plastična kirurginja Angelica Kavouni. Ono što Victoria sigurno koristi je botoks za bore oko očiju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju