Blake Lively, osim istančanim stilom, vitkim tijelom i lijepim licem može se pohvaliti i nečime o čemu sanjaju žene diljem svijeta, a to je savršena kosa. Je li riječ o genetici i odgovarajućoj njezi ili je sve to ipak dobar frizerski trik?


Lijepa, zdrava i gusta kosa san je svake žene i samo jedan pogled na glazbene i holivudske dive izaziva zavist. No čak ni sve poznate ljepotice se nisu rodile s prirodno gustom, sjajnom i dugom kosom već su za njihovu ljepotu zadužene čarobne ruke čitavog tima vrhunskih frizera koji cjelodnevno pripremaju njihovu kosu za samo nekoliko sati u studiju ili na crvenom tepihu.

Za ljepotu zvijezdi zadužene su čarobne ruke čitavog tima vrhunskih frizera koji cjelodnevno pripremaju njihovu kosu

>> 5 zakona koje treba znati o kratkoj frizuri

Blake Lively je glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji 'Tračerice'. Osim vitkom linijom ova ljepotica mnogima je upala u oko zbog nevjerojatno zavodljivih, dugih kovrči o kakvima sanjaju žene diljem svijeta.

No fotografije snimljene tijekom njezinog slobodnog vremena dokazuju kako niti ova ljepotica nije blagoslovljena savršenom kosom već je riječ o vrhunskim ekstenzijama koje daju neodoljiv i prirodan efekt.

No, Blake nije jedina zvijezda koja je posegnula za ovim vještim i vrlo skupim trikom. Beyonce, Jennifer Lopez i Elle Macpherson, samo su neka od imena koje ovu frizersku moć koriste kad god stignu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju