Donje rublje britanskog lanca odjeće 'Marks&Spencer' poznato je po svojoj udobnosti, mekanim materijalima koji kožu dopuštaju da diše, a tijelu da ispunjava dnevne zadatke. No, nova kolekcija za jesen/zimu digla je vjerne kupce na noge jer su umjesto grudnjaka u boji pudera dobili vruće grudnjake sa seksi trakicama, a umjesto bokserica čipkaste i 'zločeste' tange

Svaka ladica s donjim rubljem ima jedan dio namijenjen onim zavodljivim večerima ili trenucima kada se osjećamo posebno ženstvenima, za svog dragoga ili samo zbog senzualnog osjećaja koju pružaju satenski grudnjaci i čipkaste gaćice ukrašene trakicama i mašnicama.

No, tijekom dana uglavnom volimo nositi udobno i 'neprimjetno' donje rublje koje neće smetati i koje će 'podržati' sve potrebno kako bi izgledali odlično u odabranoj odjeći.

Nema ništa loše u seksi donjem rublju, ali ne želim stalno misliti da stalno moram biti spremna biti seksi zavodnica

Na to je čini se zaboravila robna kuća 'Marks&Spencer' koja je u novoj liniji za jesen/zimu ženama ponudila rublje idealano za kostimografiju erotskog bestselera ' 50 nijansi sive'.

>> Vruće fotografije otkrivaju 'Pedeset nijansi sive' uživo

Razočarane žene nisu mogli prihvatiti ideju da bi tijekom dana trebale nositi grudnjake s trakama i zavodljive gaćice te biti spremne zavađati od 0 do 24.

>> 4 modela grudnjaka do 70 kuna za sve prilike

'Nema ništa loše u seksi donjem rublju, ali ne želim misliti da stalno moram biti spremna biti seksi zavodnica.

Donje rublje treba biti seksi:

glasova:



Osim toga takve komade ne kupujem u komercijalnim trgovinama s rasvjetom u garderobi koja pokazuje i najmanju nesavršenost' rekla je jedna od redovitih mušterija u potrazi za 'basic' grudnjakom boje kože bez kojih je mnogima omiljena bijela majica nezamisliva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju