Jedan od najpoznatijih statusnih modnih simbola, kultna torbica 'Birkin' dobila je svoju jeftinu i vrckavu verziju u obliku platnene torbice sa skeniranom slikom originalnog modela. I za ovo izdanje, kako se i očekuje od modnog predmeta želja, postoji lista čekanja

Najpoznatiji model torbe modne kuće 'Hermes' poznat kao birkinica koja je tijekom desetljeća više ili manje uspješno kopiran na različite načine, dobio je svoju novu repliku.

No, za razliku od ostalih lažnjaka koji nastoje biti što sličniji originalu, ideja modne kuće 'Thursday Friday' iz Los Angelesa zasniva se na skeniranoj slici birkinice u crvenoj, plavoj ili smeđoj boji preslikane na platnenoj torbi.

Ovaj korisni modni dodatak nazvan 'Together Bag' dovoljno je velik da u njega stane sve što je potrebno za zaposlen i užurban dan, a zbog pristupačne cijene od 35 dolara te aluzije na jedan od najvećih simbola luksuza koji košta više od 1,500 dolara postoji i lista čekanja u trajanju od tri mjeseca.

>> 5 stvari koje trebate znati prilikom kupovine torbe

>> VIDEO: Koje su najskuplje ženske torbe na svijetu?

Najpoznatija ljubiteljica torbe inspirirane gracioznom ljepotom francuske glumice je Jane Birkin je fashionistica Victoria Beckham koja ih u ormaru ima više od 100 komada.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju