Da moraju birati između seksa i vitke linije čak 51 posto žena žrtvovalo bi seks, ako bi im vaga pokazala 13 kilograma manje. Dijeta kojoj se podvrgava Jennifer Aniston koja ima jedno od najpoželjnijih tijela u Hollywoodu je među onima koje žene najčešće isprobavaju

Novo istraživanje provedeno u Americi još je jednom pokazalo kako je vitka linija visoko na listi prioriteta svake žene. Magazin Fitness ispitao je više od dvije tisuće žena koje su priznale kako bi godinu dana bez seksa odmah mijenjale za tijelo o kakvom sanjaju.

Žene su otkrile kako su sklone odlasku na dijetu ili preskakanju obroka, točnije svemu što obećava brzi gubitak kilograma. Razlog odustajanja je uvijek prevelika glad koju ne mogu izdržati.

>> Azijska dijeta: Istopite kilograme i celulit

>> Jennifer Aniston skinula sve sa sebe zbog parfema

Veliki broj ispitanica je potvrdno odgovorilo na pitanje jesu li se podvrgnule dijetama koje preporučuju slavne, vitke i prekrasne žene.

Među omiljenima je dijeta s dječjim kašicama kakvu je prakticirala Jennifer Aniston te detoksikacija sokovima kojima se podvrgava Gwyneth Paltrow. Ni to nije urodilo plodom, a istraživanje je pokazalo kako se na takve dijete više ne bi odlučile.

Zbog velikog pritiska koji nameću mediji i celebrityji žene često pribjegavaju dijetama jer žele izgledati lijepo, no svjesne su kako je za to potrebno odricanje pa im se razne dijete čine puno primamljivije od zdravog načina života.

Stručnjaci iz magazina Fitness naglašavaju kako je pravilna prehrana u kombinaciji s vježbanjem jedini pravilan i učinkovit način postizanja dobrog izgleda.

'Svatko bi trebao pronaći način vježbanja koji mu najbolje odgovara, bilo to trčanje, odlazak u teretanu ili u šoping', naglasila je glavna urednica magazina Fitness, Pam O'Brien.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju