Zagrebačkim Cvjetnim trgom, pored spomenika pjesnika Petra Prerodovića ove su subote prošetale prelijepe djevojke, stilski potpuno različite i svoje, jasne u želji da se odjevaju udobno i vrlo atraktivno. Tko zna, možda će i one inspirirati nekog mladog pjesnika koji je us ispijanju kave na sunčanom i živom trgu tražio svoju streetstyle muzu

Ljetne temperature nekako su izgurale balonere i haljine dugih rukava te omogućile ljetnim lepršavim haljinama i topićima da svojim vlasnicama omoguće uživanje u dugo očekivanom suncu.

>> Špica: Ovako izgledaju razigrane djevojke s juga

Ove su subote cure pokazale stilsko šarenilo u kojem su svoje mjesto našle i uske hlače u kombinacijima s štiklama, lepršava ljetna haljina dubokog izreza dopunjena udobnim plutenim platformama, nježna fludina suknja boja pudera 'podignuta' šik remenom sa crnim cvijetom, najudobnija pamučna maxi haljina, ali i kratke traper hlačice za najfit noge špice.

>> Radna špica: Vruća moda na svakom koraku

A kakva bi to ulična modna revija bila bez prijateljske trojke, koje uz tajne, probleme i prelijepe zajedničke trenutke dijele i stil odijevanja.

Ovotjedni trio odlučio se za nepogrešivu igru traperica i bijelog topa, a njihove varijacije na zadanu temu sigurno će inspirirati i druge urbane cure za slične modne slagalice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju