Tridesetosam godina stara Žaneta poželjel je ostvariti sve svoje želje te se prijavila na ekstremni makeover kod Jurice Radovića. nakon velikog broja zahvata mlada baka oduševljena je svojim novim izgledom

Tijekom makeovera Žaneta je gotovo svakodnevno posjećivala stomataloga koji je imao težak zadatak, urediti njezine zube o kojima gotovo uopće nije vodila brigu. Dr. Lidija Sever ipak je uspjela vratiti Žaneti osmijeh na lice.

'Nakon opsežnih radova zbog loše situacije u ustima pacijentici je vraćen osmijeh na lice', rekla je dr. Sever.

Maksilofacijalni kirurg Tomica Bagatin je uz pomoć injekcija hijaluronske kiseline zagladio pacijentici lice te uz trenutno najpopularniju metodu uklonio bore s njezinog lica.

Žaneta je nakon novog osmijeha i zatezanja lica izuzetno zadovoljna, a kako bi u potpunosti osvježila svoj izgled pobrinula se modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

'S obzirom na novi izgled Žanetin casual stil odlučili smo zamijeniti seksi elegancijom', rekla je Aleksandra koja je Žanetu odjenula u nekoliko svojih kreacija, a na kraju su se odlučile kako joj najbolje pristaje mala crna haljina.

Uz elegantnu haljinu Žaneta će nositi vrtoglave potpetica koje do sada nije nosila, no iznenađena je koliko su udobne.

Posljednji korak je uređenje Žanetinog izgleda. Uz novu boju kose i ekstenzija izgled je uljepšala i ugradnjom trepavice te make-up-om.

Nakon uklanjanja suvišnog masnog tkiva s trbuha, korekcije nosa i kapaka te novog osmijeha i uklanjanja bora uz pomoć hijaluronske kiseline te promjene stajlinga i nove frizure Žaneta je više nego zadovoljna svojim izgledom.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju