U potrazi za inspiracijom s plaža nekada smo posezali isključivo za dalekim destinacijama i poznatim zvijezdama koje su u zamamnim pozama isticale isklesana tijela istaknuta maštovitim kupaćim kostimima. Ove ljetne sezone u prvom planu našle su se domaće obične djevojke i to ne s modrog Jadrana nego zlatom okupanih ravnica Slavonije

Da dobra zabava uz kupanje i sunčanje nije u potpunosti rezervirana za more dokazale su brojne razglednice ovoga ljeta iz gradova Slavonije na kojima su se među mnoštvom kupača istaknule slavonske sirene.

 

Opuštenost i prirodna ljepota naglašena potezima sunca oslikanog na tenu i neopterećenost izgledom zaslužili su da ih uvrstimo kao ogledni primjerak inspiracije koji pretječe i visoko stilizirane modne kataloge iz kojih nam se smiješe svjetske ljepotice.

Plaže zlatne Slavonije ovog su ljeta vrvile opuštenim i zanosnim ljepoticama

>>Bikini sučeljavanje: Domaće cure vs. slavne ljepotice

I nije samo da ih cure pretječu ženstvenim figurama pješčanog sata, atraktivnim oblinama koje prkose trendovima mršavica, te zdravim vitkim siluetama nego i trendi kupaćim kostimima ili pak modnim dodacima kojima bi se lako uklopile u svjetske destinacije morskih plavetnila.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju