Od kada je postala princeza svijet ne prestaje brujiti o Kate Middleton. Osim što je očarala princa koji će naslijediti Britansku krunu, osvojila je i dizajnere koji žude baš nju vidjeti u svojim kreacijama. Ipak njezino balansiranje između krpica koje kupuje u lancima komercijalne odjeće i skupocjenih kreacija poznatih dizajnera nije naišlo na odobravanje svijeta

Dok jedni hvale njezin stil i eleganciju te ju stavljaju u sam vrh najbolje odjevenih žena na svijetu, stručnjaci okupljeni na tjednu mode u New Yorku prozivaju je običnom djevojkom koju na ulicama Los Angelesa i Velike jabuke nitko ne bi ni primijetio.

'Kada bi izvadili Kate iz kraljevske obitelji na ulici ju nitko ne bi ni pogledao', zaključak je američkih modnih stručnjaka.

>> Monako ponovno napada: Tko je to Kate Middleton bacio u drugi plan?

>> Krenite na dijetu koja je prepolovila Kate Middleton

Njezin utjecaj stilske ikone neće odoljeti vremenu, slažu se mnogi, koji uz pogrešan odabir šminke princezi Catherine zamjeraju i to što nema osobnog stilistu bez kojeg holivudske zvijezde ne izlaze iz kuće. Ipak njezin utjecaj na žensku populaciju u Velikoj Britaniji je velik, a i odlična je ambasadorica britanske mode u svijetu.

Ono što Kate ne radi, a to ju razlikuje od mnogih fashionistica je nošenje odjeće koja je u trendu, no preskupa je i neudobna. Umjesto vrtoglavih potpetica ona bira mnogo udobnije cipele s petom primjerene dugom stajanju, saginjanju kako bi pozdravila djecu ili starije osobe, a skupocjenu dizajnersku odjeću će rado zamijeniti odjećom po prihvatljivijim cijenama.

>> Kate Middleton ponovno ukrala svu pažnju!

>> Kate Middleton kraljevstvu zaradila 8 milijuna funti

Britanski modni stručnjaci zato ne uvažavaju primjedbe američkih kolega jer Kate stoji čvrsto na zemlji, zna koje su njezine obaveze kao članice kraljevske obitelji i zna kako je nošenje skupe i trendi odjeće neće učiniti boljom princezom.

Ono što je svijetu potrebno su žene koje služe kao inspiracija zbog posla kojim se bave, odanosti, snage, smisla za humor, inteligencije i elegancije. A Kate je na dobrom putu da postane baš to.

A stručnjak za šminku i s vremenom osobni stilist koji će joj pomoći da ostane na dobrom putu svakako su dobrodošli, slažu se britanski stručnjaci koji američkim kolegama ne će dopustiti da blate njihovu buduću kraljicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju