Duge i guste trepavice san su svake žene, ali rijetko koja je toliko sretna da ih ima. Kako bi naglasili oči posežemo za maskarom ili umjetnim trepavicama, no izgleda kako je tome došao kraj, jer na tržište stiže serum za rast trepavica

Na tržište je stigao novi proizvod, a smatra s kako će postati prava senzacija.

Nije riječ o torbici ili cipelama već o maloj tubi sa specijalnim serumom koji potiče rast trepavica i povećava njihovu duljinu.

'Rapidlash' Eyelash Enhancing Serum još nije u prodaji, ali navodno je toliko tražen da već sada postoji lista čekanja na kojoj se nalazi preko 800 imena.

Žene su oduvijek voljele naglašavati svoj seksepil, a oči su glavni adut.

Maskare koje daju prividni volumen kao i umjetne trepavice u proteklih nekoliko godina postale su pravi hit, ali nisu toliko uspješne koliko se to ističe na reklamnim spotovima.

No tome je došao kraj jer specijalni serum osim što potiče rast trepavica ima funkciju regeneratora za trepavice obnavljajući ih od korijena do vrhova.

>> Tomo Vrban: Umjetne trepavice za svaku priliku

>> Ostajemo li bez omiljenog kozmetičkog proizvoda?

Ovo nije prvi proizvod tog tipa na tržištu, ali testiranja su pokazala kako Rapidlash doista djeluje te kako redovitim korištenjem seruma već u prvih tjedan dana možete povećati njihovu duljinu i volumen za čak 50 posto.

No s obzirom kako ne znamo hoće li ovaj proizvod doći do Lijepe naše, navodno ćete ga moći i naručiti preko Interneta, a pretpostavlja se kako će njegova cijena biti oko 320 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju