Crveni ruž, visoke potpetice i duboki dekolte svrgnuti su s vrha liste stvari koje ženama pružaju seksi osjećaj. Instant stvarčice zamijenile su i ne tako oku vidljive 'sitnice' koje odaju samouvjerenu modernu ženu koja zna što želi

U svrhu poboljšanja ponude za najvjernije kupce koji su spremni svo bogatstvo uložiti u izgled - žene, brojne agencije već godinama provode istraživanja o stvarima za kojima dame prvo posežu u nastojanju da se osjećaju seksepilnima.

>>4 neočekivane osobine na koje žene padaju

Do sada se tako pokazalo predvidljivim da visoka potpetica i crveni ruž zauzmu visoka mjesta na listi, no iznenađujućom se pokazala činjenica da instant podizači stila ženama više nisu prioritetni.

>>Znate li na što žene potroše gotovo 800 tisuća kuna?

Čak 80 posto ispitanica u najnovijem istraživanju koje je provela američka agencija Boux Avenue na prva tri mjesta najvažnijih 'stvari' koje im pružaju osjećaj zavodljivosti i seksi izgleda stavila je glatke noge, donje rublje i komplimente na račun izgleda.

'Nevjerojatno je da tako suptilne promjene mogu uvećati seksi osjećaj kod žena, do sada smo na moć koje rublje daje gledali podcjenjivački no ovi rezultati dokazali su samouvjerenost žena modernog doba', istaknula je glasnogovornica agencije Lisa Bond.

Istraživanje je pokazalo i da jedna od dvadeset žena svakodnevno ulaže veliki napor kako bi se osjećala seksi, a tu je još uvijek značajan postotak dama koje se, kada žele zavodljivi izgled, ne odriču visokih potpetic te crvenog ruža.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju