Omiljeni dodatak zimske garderobe su kape svih oblika koje ne služe samo kao zaštita od hladnoće nego kao trendi detalj kojim ukrašavamo stajling. Odabiru toplog pokrivala koji se u zatvorenom prostoru ne skida s glave treba prilagoditi i frizuru. Primjer kako to učiniti upečatljivim pokazala je Beyonce. Ispod vesele vunene kape pjevačica je stilizirala pramenove pomoću repa na stranu isprekidanog s dvije gumice

Tik do paketa na kojem se odvijao košarkaški dvoboj između Brooklyn Netsa i Philadelphia 76 tima pratio je najpopularniji zvijezdani par, Beyonce i Jay Z. Za ulogu strastvene navijačice Beyonce je odabrala sportsku ležernu kombinaciju jaknice s kariranim uzorkom, skinny traperica i glomaznih gležnjača.

>>3 trendi pletenice koje možete napraviti sami

Detalj kojim je plijenila pažnju bila je vunena crna kapica s dva cufleka koji su imitirali Disneyevu ikonu Minnie Mouse ispod koje su se istaknuli dugački umeci. Ovoga puta pramenovi vezani s dvije gumice pokazali su se kao odlična ideja za frizuru koja je prilagođena upečatljivom modnom zimskom dodatku - vunenoj zimskoj kapi.

U kombiniranju frizura i kapa vrlo maštovitima pokazale su se i djevojke sa špice. One različite oblike i boje kapa nose s velikim stilom.

Načini na koje frizuru možete prilagoditi kapi pomoći će vam da modni dodatak prilikom ulaska u zatvorenu prostoriju ne skidate, nego učinite upečatljivim:

Stil koji odgovara svakoj dužini kose nošene ispod kape su uredno počešljani prednji pramenovi i smješteni iza uha

1. Stil koji odgovara svakoj dužini kose nošene ispod kape su uredno počešljani prednji pramenovi i smješteni iza uha. Kapu u ovom slučaju jednostavno navucite preko ušiju i kose, a pramenove ostavite da slobodno padaju.

2. Odlučite li se trendi kovče kombinirati uz kapu nema potrebe da uvijate kosu od korijena kose. Naime spljoštena kosa ispod kape je neizbježna posljedica, stoga kovrče oblikujte samo od razine uha prema vrhovima.

3. Odlučite li se za rep, osnovni savjet je da njegovu poziciju smjestite na način da ne smeta rubu kape. S repom se možete igrati, smjestiti ga samo na jednu stranu pa vezati s gumicama kako je to učinila Beyonce. U ovom slučaju kratki prednji pramenovi posloženi uz duž lica izgledaju jako efektno.

4. Dugačku raspuštenu kosu najbolje je stilizirati na način da pramenove smjestite uz lice i kapom prekrijete samo vrh glave držeći je iznad ušiju.

5. Raščupana pletenica i riblja kost smještena s jedne strane glave omiljena je brza frizura koja pristaje uz svaki oblik kape.

Ideje kako složiti frizuru ispod zimske kape pogledajte u video tutorijalu:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju