Vrijeme partyja i svečanih trenutaka koji obilježavaju kraj godine svakako zaslužuje i prigodni make up. Želite li igrati na sigurno, provjerite kakav look savjetuje jedan od najvećih autoriteta u svijetu kozmetike 'Dior'

Kraj ove godine redovite, ali i povremene ljubiteljice make upa trebali bi iskoristiti za otkrivanje svoje blještave strane.

U to su vrijeme svjetlucave čestice dobrodošle u svakom obliku što itekako zna kozmetička kuća 'Dior' koja je ove zime zaljubljena u zlato.

Ova plemenita kovina dobila je posvetu ne samo u sjenilima za oči već i u lakovima za nokte s decentnim sjajem zlata, ali i verzijom s krupnijim zlatnim listića.

Kako svaka posebna kolekcija imaju svoju blistavu zvijezdu i čestu stavku na popisu božićnih želja, tako je i ova s ponosom predstavila paletu 'Minaudiere' inspiriranu torbicama iz razdoblja 'belle epoque' kada su zlato i perje bili sastavnim dijelom gotovo svakog stajlinga.

Kako u to vrijeme žene na svojim kreacijama nisu imale džepove niti glomazne torbe kakvima se koristimo danas, dame su u 'clutch' torbici imale sjenilo, puder i sjajilo.

Zlatni sjaj ističe se i na usnama, i to ne samo u nijansama kakve smo navikli nanositi na usne već i u hrabroj boji crne tinte.

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

>> VIDEO: Eksplozija cvjetne raskoši Johna Galliana

Sretno vam pri šminkanju i igranju bojama te ispunjenju želje za zvijezdom ove kolekcije ili bilo koje druge koja će svjetlucavim prahom uljepšati vašu svakodnevicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju