Vrijeme partyja i svečanih trenutaka koji obilježavaju kraj godine svakako zaslužuje i prigodni make up. Želite li igrati na sigurno, provjerite kakav look savjetuje jedan od najvećih autoriteta u svijetu kozmetike 'Dior'

Kraj ove godine redovite, ali i povremene ljubiteljice make upa trebali bi iskoristiti za otkrivanje svoje blještave strane.

U to su vrijeme svjetlucave čestice dobrodošle u svakom obliku što itekako zna kozmetička kuća 'Dior' koja je ove zime zaljubljena u zlato.

Ova plemenita kovina dobila je posvetu ne samo u sjenilima za oči već i u lakovima za nokte s decentnim sjajem zlata, ali i verzijom s krupnijim zlatnim listića.

Kako svaka posebna kolekcija imaju svoju blistavu zvijezdu i čestu stavku na popisu božićnih želja, tako je i ova s ponosom predstavila paletu 'Minaudiere' inspiriranu torbicama iz razdoblja 'belle epoque' kada su zlato i perje bili sastavnim dijelom gotovo svakog stajlinga.

Kako u to vrijeme žene na svojim kreacijama nisu imale džepove niti glomazne torbe kakvima se koristimo danas, dame su u 'clutch' torbici imale sjenilo, puder i sjajilo.

Zlatni sjaj ističe se i na usnama, i to ne samo u nijansama kakve smo navikli nanositi na usne već i u hrabroj boji crne tinte.

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

>> VIDEO: Eksplozija cvjetne raskoši Johna Galliana

Sretno vam pri šminkanju i igranju bojama te ispunjenju želje za zvijezdom ove kolekcije ili bilo koje druge koja će svjetlucavim prahom uljepšati vašu svakodnevicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju