Lijepa kosa, zategnuta stražnjica i ravan trbuh nalaze se na popisu blagdanskih želja svake žene, a lista stvari koje ne vole na svom tijelu uistinu je dugačak. No jednu stvar pripadnice ljepšeg spola stvarno mrze, a to su obješene nadlaktice

Istraživanje koje su napravili stručnjaci u Velikoj Britaniji otkrilo je kako 75 posto žena mrzi opuštene nadlaktice. Taj dio tijela im toliko smeta da izbjegavaju odjeću bez rukava, a sama pomisao na obješenu kožu baca ih u očaj.

Istraživanje koje su napravili stručnjaci u Velikoj Britaniji otkrilo je kako 75 posto žena mrzi opuštene nadlaktice

>> 3 napitka za mršavljenje u kojima ćete guštati

Pripadnice ljepšeg spola koje su sudjelovale u istraživanju, njih 1300 našle su razne mane na svom tijelu poput masnih naslaga na trbuhu i bedrima, no ono što im stvarno tjera suze na oči je izgled njihovih ruku.

>> Žene koje su svoje 'zastavice' dovele u red!

Tijekom istraživanja ispitanice su priznale i kako im, ponekad zbog nezadovoljstva izgledom niti omiljena zabava, šoping ne može popraviti raspoloženje.

Isti problem imaju i zvijezde, no neke od njih su svoje ruke dovele do savršenstva. Eva Mendes, Heidi Klum, Jennifer Aniston i Halle Berry izgledaju odlično baš uvijek. Manekenska građa, obline na pravim mjestima i zavodljivi osmijesi njihovi su aduti koji ne mogu ostati neprimijećeni.

No bacite li pogled na njihove ruke vidjet ćete kako ove dame posebnu pažnju posvećuju brizi oko popularnih zastavica koje se nakon 30. godine počinju naglo opuštati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju