Zrinka Cvitešić i kraljica Sissy dva su zaštitna lica novog Wellness centra u Opatiji. Austrijska carica u svoje je doba bila preteča današnjeg wellness življenja, a o njezinoj ljepoti i talentima šuškalo se po dvorima diljem Europe

Mlada, ambiciozna i uspješna Zrinka Cvitešić u moru obaveza postala je i zaštitno lice novog wellness hotela Millenium u Opatiji inspiriranog životom austrijske carice Sissy. U svoje vrijeme ona je bila smatrana jednom od najljepših i najnjegovanijih žena u Europi.

U tretmanima opuštanja i pomlađivanja tijela, ali na jedan moderniji način u kojima je uživala austrijska carica, danas intenzivno uživa Zrinka.

'Zahvaljujući filmu 'Na putu' koji stalno ima premijere po Hrvatskoj, često sam u hotelima u kojima imaju wellness centre pa nam je dopušteno njihov korištenje. Tako da se sada to zaredalo četiri puta mjesečno, dok je prije bilo niti jednom godišnje' sa smiješkom otkriva Zrinka Cvitešić.

Čokolada, tartufi i dobro vini nisu samo rezervirani za dobro nepce već i za kozmetičke tretmane u ponudi ovog hotela. Kao novitet izdvaja se i tretman kristalima koje su za pomlađivanje koristile egipatske kraljice Kleopatra i Nefertiti.

Za caricu Sissy govorilo se da je bila lijepa kao anđeo, a jahala je kao vrag. Što više povezuje Sissy i Zrinku.

'Možda ovo drugo, s obzirom da volim jahanje' skromno odgovara Zrinka kojoj na poslovnom planu cvjetaju ruže. Osim što je nedavno potpisala ugovor s uvaženom britanskom agencijom za glumce, čekaju je promocije filma 'Na putu' u Danskoj, Rimu i New Yorku.

Više u In Magazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju