Večeras se u francuskom gradu Bordeauxu igra dugo očekivana nogometna utakmica između Hrvatske i Španjolske.

U grad Bordeaux na jugozapadu Francuske kroz koji prolazi rijeka Garonne stigao je veliki broj hrvatskih navijača koji su ga 'obojili' u kockice, ali crveno-bijelo ludilo nije uspjelo sakriti njegove ljepote.

Bordeaux se naziva svjetskom prijestolnicom vina zbog brojnih vinograda, a glavna gradska luka od 2009. godine nalazi se na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine. U gradskom urbanom području živi 240 tisuća stanovnika, a u širem gradskom području smjestilo se više od 800 tisuća ljudi.

Baš kao i svaki drugi grad, Bordeaux ima svoju modnu promenadu na kojoj se svakodnevno može vidjeti mnogo pripadnica ljepšeg spola i njihovih odjevnih kombinacija.

Hrvatskim fotografima koji čekaju utakmicu između Hrvatske i Španjolske za oko su zapele tri 'crne pantere' koje su prošetale centrom ovog francuskog grada i podarile mu dašak egzotične ljepote.

Tri dame bile su odjevene u jednostavne modne kombinacije po kojima bi se moglo naslutiti da su 'ulovljene' tijekom sređivanja svakodnevnih obaveza, a nadamo se da ih dobro raspoloženi hrvatski navijači nisu omeli u tome.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju