Veliki dizajneri Karl Lagerfeld i Giorgio Armani predstavili su u Parizu svoje Haute Couture kolekcije za proljeće/ljeto 2010. Veličanstevi grad na Seini ukrasili su glamurom, a jednostavnošću oduševili svoje poklonike

Tjedan visoke mode u Parizu se bliži kraju. Nakon spektakla koji je priredio John Galliano i pokazao raskošne modele s Diorovim potpisom svoje viđenje glamura dali su Givenchy i Chanel.

VIDEO: Ružičasti seksepil Diorovih jahačica

Karl Lagerfeld je pokazao kolekciju izrađenu od tvida, obrubljenu srebrnim trakama te izrađenu u pastelnim bojama. Večernje haljine od kojih ćemo neke sigurno vidjeti na najvažnijem ovogodišnjem crvenom tepihu su nježne i savršene kao i uvijek kada je u pitanju Chanel. Reviju je iz prvog reda pratila lijepa Claudia Schiffer.

Ricardo Tisci je za Givenchy napravio kolekciju koja nije nježna ni pastelna, no zato je itekako glamurozna. Haljine koje odišu vintage stilom su nešto tamnijih boja i posipane šljokicama što ih čini gotovo savršenima za večernje izlaske.

U Parizu se predstavio i Giorgio Armani Prive. Njegovu su reviju iz prvog reda pogledale Tina Turner i Anne Hathaway, a pokazao je nježne kreacije u dugim i kratkim varijantama. Boje su crna i bijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju