Domaći modni događaj s najdužom tradicijom NIVEA Cro A Porter, održava se od 22. do 27. ožujka. Svoje kolekcije i ove sezone predstavljaju eminentna imena hrvatske modne scene te inozemni gosti

Petnaesti NIVEA Cro A Porter svoje će piste, ali i kreacije eminentnih domaćih imena obasjati 22. ožujka i u, po prvi puta do sada, u pet dana trajanja obilježiti svoju petnaestu jubilarnu sezonu modne kreativnosti, stvaralaštva i mašte.

U pet dana modne euforije svoje kolekcije uz dobro znana modna lica poput Borisa Pavlina, studija Boudoir, Matije Vuice, Ivana Ledenke, dvojca Elfs, Hippy Gardena, Linee Exclusive, studija Fjaba, Anni Anni, Arilea, Marine Design, Tihomira Krznarića, ZIGMANa, dizajnera Tea Perića i modne kuće MAK, svoj modni debi imat će i mlada hrvatska dizajnerica Anamarija Asanovića.

Modni događaj NIVEA Cro A Porter pokrenut je prije 8 godina odnosno 15 sezona zbog potrebe domaćeg i regionalnog tržišta za kvalitetnom promocijom domaće mode.

Mjenjavši se baš kao što se mijenjala i moda, ovaj projekt udario je temelje modnoj sceni u Hrvatskoj istovremeno joj joj se prilagođavavši razvijajući se u jedan od vodećih modnih i medijskih projekta u Hrvatskoj i regiji.

Preko pista Cro A Portera prodefilirali su mnogi modni dizajneri, kako odjeće tako i obuće. Neki od njih svoje su prve korake u modnu javnost učinili upravo uz ovaj projekt i ostali mu vjerni sve ove godine.

Modni događaj će ove godine ugostit inozemna imena poput španjolca Leonarda Rodrigueza, kanadske modne marke Lovas, te goste iz Srbije i Slovenije.

Ovosezonski NIVEA Cro A Porter svojim sudionicima i modnim zaljubljenicima garantira konstantnu evoluciju i rast kvalitete produkcije, koji je ove sezone tematski postavljen u dva koncepta kao FASHION ROCKS i ART CLASSICS.

I ove sezone jedan od monumentalnih hangarskih prostora Zagrebačkog velesajma bit će domaćin hrvatske i međunarodne modne industrije, i tako u danima ožujka postati kreativno žarište hrvatske modne scene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju