Premijera filma 'Dan zaljubljenih' okupila je brojna glumačka imena koja se pojavljuju u toj romantičnoj komediji, a Demi Moore je stigla kako bi zaštitila mlađahnog muža Ashtona od Jessice Biel, Jennifer Garner i Jessice Albe

Mjesec ljubavi je prava prilika da Hollywood izbaci hit u kojem glumi sva lista glumaca s A liste pa da svi koji 14. veljače nemaju koga zagrliti mogu otići u kino i uživati u sretnim i nesretnim ljubavnim zapletima koji se događaju Juliji Roberts Bradleyju Cooperu ili Ashtonu Kutcheru i Jessici Albi.

Demi Moore zna da mora čuvati svog muškarca pa se odjevena u kratku bijelu haljinu nije odvajala od Ashtona.

Premijera filma održana u Los Angelesu bila je prava prilika da glumice pokažu odlične linije u glamuroznim kreacijama. Jessica Biel je uspjela pobrati najviše pažnje što i nije bilo tako lako s obzirom na konkurenciju. 

Blistala je u dugoj haljini od šifona otvorenog ramena, Jennifer Garner je svoje (pre)mršavo tijelo odjenula u crnu haljinu  od čipke u kombinaciji s kožom. Iako je haljina pomalo neobičan odabir za crveni tepih, odradila je svoje. Jennifer se itekako isticala među okupljenima.

Prekrasna Julia Roberts na premijeru je stigla u društvu nećakinje, mlade Emme Roberts koja također glumi u filmu. Jednostavnu crnu haljinu j eukrasila najljepšim i najpoznatijim holivudskim osmijehom.

Seksi Jessica Alba koja u filmu glumi djevojku Ashtona Kutchera odabrala je kratku zelenu haljinu izrađenu od paunovog perja. I Anne Hathaway je posegnula za perjem, no u plavoj boji. Kratka haljina je pokazala kako Anne uistinu pretjeruje kada za sebe kaže da je najdeblja glumica u Hollywoodu.

Na crvenom tepihu se pojaviala i Demi Moore koja zna da mora biti u blizini svog muškarca kada je oko njega toliki broj mladih i zgodnih žena.

U jednostavnoj bijeloj haljini s detaljima od čipke Demi je pokušala stati uz bok puno malđim glumicama, a to joj je zahvaljujući 'popravcima' koje imala na tijelu i uspjelo.

Uz impozantnu žensku postavu u filmu glume i Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Eric Dane, Queen Latifah, Taylor Lautner i Taylor Swift kojoj j eto glumački debi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju